Kvalitetsarbejde og lokalt engagement

"De seneste år har budt på et stigende fokus på renoveringsservice omkring brugte maskiner og anlæg".

NITO-TEK, har stor erfaring med renovering af alle former for maskiner til storkøkkensektoren. De brugte anlæg, som kan erhverves til relativt lave priser, er alle af fremragende kvalitet. 

Anlæggene er 100% gennemtjekkede fra vores side, på eget værksted, og sidst men ikke mindst leveres de med garanti. NITO-TEK står for høj kvalitet i arbejdet, nogle ansatte i firmaet, har over 25 års anciennitet i faget, og de fleste af firmaets medarbejdere har været i branchen mere end 10 år. Vores høje grad af erfaring suppleres løbende med deltagelse i diverse opkvalificerende kurser og efteruddannelsesforløb. 

NITO-TEK er en naturlig del af lokalsamfundet. I 2010 kåredes vi som årets virksomhed af Broby Erhvervsforening. NITO-TEK støtter blandt andet det fynske foreningsliv gennem forskellige sponsorrater.

NITO-TEK (tidl. O.K. Service Broby)

Firmaet startedes i april 2001 af indehaver Ole Lorenzen og dennes far Kurt. I dag beskæftiger det fynske køle- & storkøkkenservice firma en medarbejderstab på otte ansatte bestående af syv montører og en administrativ medarbejder.

nito-tek

CVR: 18055899​

Hestehaven 27, 5260 Odense S​

Telefon: 24 24 24 24

Mail: info@nito-tek.dk

Åbningstider

Vi har åbent alle hverdage

Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 7:30 – 12:00

Lørdag og søndag: Lukket​