​El-tjek

Vi har elektrikere der er uddannet og efteruddannet i de gældende regler inde for elinstallationer, vi udfører el-tjek og el-eftersyn i alle former for bygninger vi kører over alt i Odense og Fyn.

El-tjek og el ved køb af hus i Odense

Vil du købe et hus eller har købt et er det en stor fordel, at få en elektriker til at lave et el-tjek. Ved et el-tjek får du en rapport der beskriver de fejl og mangler, der er opdaget under el-tjekket. El-rapporten kan bruges i en forhandlingssituation. El-rapporten kan også bruges efter et køb, til at gøre sælger opmærksom på eventuelle ulovlige elinstallationer.

El-tjek og eleftersyn ved salg af hus i Odense

Du får en el-rapport, som beskriver de fejl og mangler, der er ved dine elinstallationer. Du kan bruge el-rapporten til at få rettet de fejl, der er påpeget i din personlige el-rapport. Du undgå efterfølgende sager med køber om ulovlige elinstallationer.

Tilbud af el-tjek og el eftersyn

Ved et el-tjek bliver elinstallationen gennemgået visuelt og der foretages tre til fire adskillelser af elinstallationen.

Derudover fortages en åbning af el-tavlen og en afprøvning af HPFI-relæet. Det bliver foretaget med en godkendt installationstester samt en afprøvning af jordforbindelsen.​

Ordene el-tjek og el-eftersyn

Ordene el-tjek og el-eftersyn har den samme betydning.

nito-tek

CVR: 18055899​

Hestehaven 27, 5260 Odense S​

Telefon: 24 24 24 24

Mail: info@nito-tek.dk

Åbningstider

Vi har åbent alle hverdage

Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 7:30 – 12:00

Lørdag og søndag: Lukket​